Casa ANTIC

apartament

2 locuri

Primul tip de apartament este amenajat  într-un stil elegant-classic, și vă pune la dispoziție un dormitor cu pat matrimonial (king-size), două noptiere, o toaletă si bineinteles un TV LCD. Living-ul este compus dintr-o canapea de doua-trei locuri, o masuta, un mobilier pentru TV cu un mini-frigider integrat și o oglinda. Toate acestea apartinand unui stil elegant si plăcut. Baia este amenajata cu o cadă, și este accesorizată cu prosoape, uscător de păr, shampoon, duș gel și săpun lichid. Fiecare apartament vă pune la dispoziție aer condiționat.

despre noi

Casa ANTIC

La noi este locul perfect pentru un sejur de cateva zile sau poate chiar doar o noapte de odihnă.

Pensiunea noastră vă pune la dipoziție 8 apartamente, o sală de mese, o piscină generoasă, parcare gratuită și multe altele! 

apartament

4 locuri

Al doilea tip de apartament este amenajat într-un stil elegant-clasic și vă pune la dispoziție un dormitor cu pat matrimonial (king-size), două noptiere, o toaletă si bineinteles un TV LCD. Living-ul este compus dintr-o canapea de doua-trei locuri care deasementa este extensibila, perfectă pentru copiii dvs, o masuta, un mobilier pentru TV cu un minibar integrat și o oglinda. Toate acestea apartinand unui stil elegant si plăcut. Baia este amenajata cu o cadă si este accesorizată cu prosoape, uscător de păr, shampoon, duș gel și săpun lichid. Fiecare apartament vă pune la dispozitie aer condiționat.

o piscina

generoasa

Pensiunea noastra va pune de asemenea la dispozitie o piscina generoasa, dotată cu cinsprezece shezlong-uri, măsute si umbrele, un corp sanitar doatat cu doua toalete si un duș.

Tot afară vă punem la dispozitie un BAR cu bauturi racoritoare, si o terasa.

sala de mese

si bar-ul

Sala noastră de mese este cu o capacitate de pană la 30 de locuri care este pusă in folosința în special la micul de jun, dar poate fi ameajată ca și o sală de conferințe. 

BAR-ul este deschis Non-Stop si este locul in care puteti servi o băutura răcoritoare, o cafea sau chiar și băuturi alcoolice.

micul de jun

inclus

Vă așteptăm în fiecare dimineața între orele 8:00 - 10:00 cu un mic dejun in stil "bufet suedez" consistent, bogat, gustos și pe gustul fiecăruia

Micul dejun este inclus in tariful apartamentului.

Vă asteptăm la noi cu drag!

foarte accesibil

un sistem de securitate

Dispunem de un sistem de securitate modern care este foarte accesibil și ușor de folosit!